Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.02 secunde)
Cand vin la Spitalul de Urgenta din Craiova, cei implicati in accidente care le-au afectat diferite suprafete ale corpului prin arsuri, taieri, zdrobiri sau care au avut ghinionul sa descopere diverse tumori isi pun toata speranta in chirurgia plastica, partial act medical, partial act de creatie, care sterge sau estompeaza urmele lasate de accidente.
mariustuca.ro / Povestea despre tinerete fara batranete la Bella Medical SPA (Autoare: ... Magda Marincovici, una dintre cele mai talentate jurnaliste, atasata de multi ani de lumea medicala, a facut o vizita la Bella Medical Spa.
dietaminune.weebly.com informeazaL Cosmeticiana mea, amica veche de mai bine de 10 ani, a luptat mereu cu surplusul de kilograme. Avea si ea peste 100, dar nu cu mult.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Rompetrol a ieftinit motorinele cu sase bani pe litru, incepand de luni, in timp ce pretul benzinelor a ramas neschimbat, informeaza compania.Astfel, un litru de motorina Efix Diesel (Euro 4) costa 4,14 lei, in timp ce motorina Super Euro 5 poate fi achizitionata cu 4,40 lei pe litru.Benzina Premium E4 (Euro 4) isi mentine pretul de 3,80 lei pe litru, in timp ce Efix Benzina 95 (Euro 4) costa 3,76 lei pe litru, iar benzina Euro Super 98 fara Plumb (Euro 4) este comercializata la pretul de 4,38 lei pe litru.La mijlocul lui martie, compania anunta ca majoreaza cu sase bani pe litru pretul sortimentelor de motorina comercializata in statiile proprii si ca a redus cu doi bani pe litru pretul pentru Efix benzina 95.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Expertiza de evaluare a terenului pe care Primaria Craiova il vinde firmei Prima Medical SRL a dezmortit consiliul municipal, care s-a caznit in doua reprize sa stabileasca pretul de vanzare.
PDL, PSD si PNL au anuntat inca de ieri ca nu vor vota propunerile primarului Craiovei privind cresterea pretului gigacaloriei si majorarea pierderilor la Termoficare Sedinta de astazi a Consiliului Local Craiova se anunta furtunoasa, dupa ce ieri, atat reprezentantii PSD si PNL, cat si cei ai PDL - deci toate cele trei partide din legislativul local - au anuntat ca nu vor vota doua dintre proiectele promovate de primarul Antonie Solomon.
Dupa ce pretul titeiului a tot crescut in ultimele luni, atingand chiar cote istorice, ministrii OPEC (organizatia tarilor producatoare de petrol) prognozeaza scaderea pretului.
Mobila se va scumpi in perioada urmatoare din cauza unei mariri nejustificate cu 20% a pretului de pornire la licitatiile ce au ca obiect cumpararea de masa lemnoasa, sustin reprezentantii patronatelor din domeniu.
Unii analisti ai pietei internationale a petrolului cred ca supraproductia OPEC va tempera cresterea cotatiilor si o va indrepta spre 35 de dolari/baril. Altii, in schimb, cred ca avansul continuu al cresterii de titei va impiedica o reducere a cotatiilor internationale.
Pretul piinii ar putea creste in urmatoarea perioada din cauza influentelor in costuri a tarifelor majorate la utilitati, dar si in urma masurilor luate de Executiv referitoare la depozitarea griului de panificatie, a declarat Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit si Panificatie - Rompan.
Petrom va scumpi de luni motorina cu 1.000 de lei, iar pretul benzinei va creste in functie de sortiment cu sume cuprinse intre 400 si 500 de lei, se arata intr-un comunicat al companiei.
Cresterea preturilor la utilitati va implica majorari ale costurilor de productie la unele alimente de baza - ceea ce ar putea influenta si preturile de desfacere - cu toate ca majoritatea patronatelor din industria alimentara nu estimeaza cresteri semnificative ale preturilor la consumatori.
Programul de subventionare a celor care isi recicleaza masinile vechi a avut un efect-surpriza pe piata reciclarii. Pretul fierului vechi a scazut cu pina la 75%.
Scumpirea fara precedent la nivel mondial a titeiului a condus, asa cum era de asteptat, la majorari ale pretului la carburanti si la noi in tara.
Consumatorii vor plati, incepind de astazi, preturi mai mari cu 5,2% pentru energia electrica consumata.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, crede ca pretul national de referinta al energiei termice ar trebui scos mai repede decit era prevazut in acordurile cu organismele internationale.
Pretul carburantilor pe piata internationala ar putea sa creasca cu 12%, in prima parte a anului viitor, in cazul in care barilul de titei atinge nivelul de 80 de dolari.
google-analytics.com